MY WEEK IN PICTURES #40

Deze week en volgende week zullen er niet zo heel veel foto’s komen in deze rubriek aangezien ik twee weken aan het werken ben, maar ik doe zeker mijn best! Maar hey, na die twee weken heb ik weer wat geld op mijn rekening staan (ik heb vorige week een reis geboekt samen met mijn vriend, dus het is wat mager momenteel). Toch is het een fijne week geweest en heb ik ook nog wat dingen kunnen doen buiten mijn werk.

19885781_10213870462423734_795580108_o

De enigste foto die ik maandag heb genomen, net voordat ik vertrok naar het werk. De komende twee weken vervang ik een collega van mij, dus ben ik zo goed als iedere dag aan het werk. Wat ik trouwens helemaal niet erg vind, want ik vind het daar fijn werken! Wel het stressvolle van die dag was dat ik de eerste 2 uren alleen stond … en dan kreeg ik er ook nog eens 2 jobstudenten bij die daar voor hun allereerste keer stonden. Inderdaad, even wat chaos. Ik kwam voldaan thuis. Trouwens, ik had een belbus gereserveerd om naar huis te gaan … Hij kwam gewoon niet opdagen door de staking terwijl ik diezelfde dag nog had gebeld om eentje te reserveren! Gelukkig kon mijn papa mij komen uithalen aangezien hij zelf net vertrokken was van zijn werk.

Net toen ik gedaan het met werken, zag ik dat de foto’s van de proclamatie van vorige week online stonden. Deze prachtige foto van mij en mijn beste vriendin (die dus afstudeerde) stond online! Maar het spannendste gedeelte was dat ik in de namiddag een bestelling deed bij Beautybay en Kruidvat! Ik heb de afgelopen 2 maanden geen make-up gekocht, bewust, zodat ik mij na die tijd een beetje kon belonen. Maar de spullen van Kruidvat waren wel dingen die ik ‘echt’ nodig had zoals concealer en poeder …

Woensdag was mijn vrije dag en in de voormiddag gingen mijn mama en ik naar de winkel. De komende weken zal het-hele-gezin-komt-in-de-avond-eten-dag op woensdag doorgaan omdat mama op dinsdagen naar de puppyschool gaat. Het was lekker warm buiten en ’s avonds aten we na lange tijd nog eens mosselen.

In de voormiddag was ik ook nog even vrij aangezien ik de sluit had in de winkel. Dus dan had ik eens de kans om samen met de honden te gaan wandelen. Niet altijd even gemakkelijk met twee honden waarvan er één een hele actieve puppy is! ’s Middags aten mama en ik samen nog iets voordat ik vertrok naar de Alvo. In de avond was het aan het onweren en Jutah heeft schrik van de donder. Toen ik ging slapen, lag ze daarom ook onder mijn bed om te schuilen. Ik liet haar daar gewoon liggen voor de rest van de nacht. Onze eigen kleine sleepover!

De hele nacht heeft Jutah onder het bed geleden, maar toen ik ’s morgens opstond om mijn kleren aan te doen, sprong ze onmiddellijk op mijn bed. Typisch! Het weekend kwam eraan dus dan was er meer vlees en slaatjes om klaar te zetten voor de klanten. Omdat het zo warm was, werd het weer tijd om nog eens de kleine barbecue boven te halen.

Zaterdag zou ik normaal de late hebben, maar omdat ik ’s avonds een verjaardagsfeestje had, kon ik wisselen en werkte ik van 7u tot 13u. Mijn twee pakketjes gingen ook geleverd worden, maar niemand was thuis. Omdat ik echt niet kon wachten tot maandag, had ik een kaartje gemaakt voor de pakketjesbezorger in de hoop dat hij of zij het vanachter aan de deur wou zetten. En dat was ook zo! Een hele buit, maar ik ben zo blij met ieder item. Ik maakte voor mijn vriend, mijn mama en ik een lekker slaatje voordat ik een uitgebreide douche ging nemen. Dat is zo zalig na een dagje werken! Zoals ik zei, had ik ’s avonds een verjaardagsfeestje. Mijn nichtje werd namelijk 8 jaar en daarom gingen we bij haar Chinees eten. Het was enorm gezellig! En uiteraard weer veel te veel gegeten.

Helloooooo, lazy sunday. Inderdaad, opnieuw eentje! Sam heeft na deze week verlof, dus misschien dat we dat volgend weekend gaan vieren. Maar voor vandaag hielden we het bij een nieuwe Netflixserie die we hebben ontdekt, namelijk Limitless. Het was ontzettend warm boven (papa was beneden naar de Tour de France aan het kijken) dus haalde we de ventilator boven. We dronken in de namiddag nog iets in de tuin en ’s avonds maakten we zelf pizza’s!

Tine ❤

Advertenties