MY WEEK IN PICTURES #27

De eerste week van de paasvakantie is in mijn ogen geslaagd! Opnieuw met heel veel wandelen, maar deze ook met wat shoppen en heerlijk ontspannen in de zon! Of ja, niet alleen maar ontspannen in de zon … Maar bijna overal ontspannen πŸ˜‰

Toen ik opstond, was ik eigenlijk verbaasd van hoe mistig het was buiten! Ik kon de bomen niet meer zien. Maar zolang het niet regent, ben ik blij. Zondag waren mijn 2 nichtjes blijven slapen en die hebben we goed kunnen bezighouden in de voormiddag! ’s Avonds was het nog eens tijd voor een maskertje.

Dinsdag was het lekker weer! Of ja, tenminste weer waarbij ik nog eens mijn trenchcoat bij aan kon doen. Het was mooi om buiten te gaan wandelen (ook al staan mijn witte sneakers niet mooi onder mijn kousen oeps …)Β  Maar waar ik wel al de hele dag naar uitkeek was de chili con carne die mijn broer had gemaakt voor ’s avonds te eten. Daar keek ik eigenlijk al naar uit sinds zondag en het had enorm hard gesmaakt! Mijn andere broer kwam net terug vanuit Disneyland en had mij deze leuke mok meegenomen πŸ™‚

Op school heb ik dit masker moeten maken, maar dat ligt nu dus de hele tijd thuis en ik heb eerlijke gezegd geen idee wat ik ermee moet doen πŸ˜› Maar ik ben nog wat verder gegaan met het handletteren, ik kan niet wachten tot ik de workshop kan gaan doen! In de namiddag besloten mama en ik om “vlug” naar Tongeren te gaan. We hadden allebei namelijk beha’s nodig, maar uiteindelijk heb ik alleen kunnen passen.

Misschien een beetje te veel informatie (maar dan scrollen jullie gewoon verder). Normaal heb ik altijd voorgevormde beha’s, maar dan is het soms wel een zoektocht om de perfecte beha te vinden omdat ik niet altijd met ieder model sta, wat ook normaal is. Maar de verkoopster stelde eens voor om niet-voorgevormde te proberen omdat zij dacht dat het mij beter zou staan. En ze had helemaal gelijk! Het zit veel comfortabeler terwijl ik altijd heb gedacht dat zulke beha’s onvoldoende steun zouden geven!

Naar deze dag keek ik ook erg uit! Mama en ik gingen nog eens shoppen in Hasselt. En wat hebben we goed geshopt! Het was lang geleden dat we met ons tweetjes echt nog eens waren gaan shoppen. Dus met verschillende zakken rond lopen en een hele nieuwe outfit hebben gescoord! (also: perfecte shopfood = tasty bowl)

Vrijdag was het dan alweer een rustig dagje, ook al had ik het gevoel niet dat de tijd echt voorbij ging. Ik ben op een selectiegesprek geweest voor stage en in de namiddag ben ik gaan wandelen met Jutah. We hadden van de bakker ook iets lekkers meegenomen voor vieruurtje. Ik heb eens iets genomen wat ik nog nooit had geproefd. Het was merengue met daaronder bosbessen. Ja hallo, dat kan niet slecht zijn! ’s Avonds ging ik in bad, dat was al een tijdje geleden. Voor Kerst had ik een doos gekregen met allemaal verschillende bruisballen. Na deze heb ik er nog maar 4 over 😦

Zaterdag ging ik naar Sam toe met de trein. Ik vind het altijd geweldig hoe de kat, Fiby, ligt in de zetel. Ik wou dat ik zo kon zijn zoals haar! Blijkbaar was het ’s avonds ook carnaval in het dorp. Of met andere woorden: de stoet kwam voorbij de deur en we wouden ontsnappen. Twee vriendinnen van Sam hadden het idee om naar één van de kreken te gaan en daar te zitten.

Zondag zou het 20 graden worden en dat was het zeker! We ontbeten eerst met deze enorm schattige mini-pistolets. Daarna maakte we onze picknick en gingen we naar Puyenbroeck. Ik was er nog nooit geweest. Voor de Limburgers onder jullie: het was een beetje zoals Bokrijk (maar dan zonder het openluchtmuseum). Daar hebben we eigenlijk de hele namiddag gezeten en genoten van het mooie weer. En prachtige foto’s genomen, uiteraard!

Wat hebben jullie gedaan met het mooie weer?

Tine ❀

Advertenties