MY WEEK IN PICTURES #13

De laatste week van 2016! Ook al zit ik midden in de blok, zijn er toch vele kleine leuke uitstapjes geweest waar ik gewoon geen ‘Nee’ tegen kon zeggen. Maar geen zorgen, ik zit nog goed op schema 😉 Maar ik laat jullie dus graag zien wat ik deze week heb gedaan!

Maandag was het vooral nog even bijkomen van een weekend vol cadeautjes en eten. Vooral eten. Maar toch heb ik een foto van koekjes die mijn papa had gekregen van oma en opa … Ze waren trouwens superlekker (waren, want deze week waren ze al op). Daarnaast had ik jullie nog een foto beloofd van mijn cadeautjes. Zoals je ziet heeft het 2 hoofdthema’s: sokken en eten!

Het eerste wat ik deed op dinsdag was recepten markeren in de kookboekjes die ik zeker eens wil maken (maar waar ik deze week nog geen tijd voor heb gehad). Ik heb ook nieuwe vitaminen voorgeschreven gekeken voor mijn klierkoorts. Het zijn ampullen die ik moet openbreken en in water doen. Het smaakt naar verdunde hoestsiroop … Bah. Aangezien onze poging naar Hasselt gaan vorige week was mislukt, gingen mama en ik vandaag. ’s Morgenvroeg gingen we al zodat we zeker wisten dat het rustig was. De eerste winkel die we bezochten was de Levi’s aangezien we allebei een nieuwe broek wouden hebben. Ik moest kiezen tussen 2 verschillende modellen en heb spijt dat ik de andere ook niet kon nemen, want ze zaten allebei zoooo goed. Ik kreeg ook te horen dat ik opnieuw mee mocht doen met een bloginsidersactie van 2wmn, maar daarna kreeg ik meteen een e-mail dat het alleen voor Nederlandse bloggers waren en dat ik dus niet kon meedoen 😦 Gesproken over een drukke dag … ’s Avonds kwamen mijn 2 nichtjes slapen en had ik de taak om alleen met ze te zijn en het eten te maken.

Het was nog eens hoog tijd om naar de Ikea te gaan! Normaal gezien had ik vandaag rijles, maar die ging niet door. Om half 12 vertrokken mijn broer en ik naar de Ikea. Ik heb niet veel gekocht buiten een klein plantje voor Sam zijn zus, 3 speeltjes voor 3 verschillende hondjes en een leuke tas voor mezelf. En uiteraard heb ik Zweedse balletjes gegeten! We waren ook snel naar de Aldi gegaan omdat er fleecedekens waren die groot genoeg zijn voor op mijn bed 😀 Toen we eenmaal thuis kwamen voor een tasje koffie, lag er een donut op mij te wachten die mijn nichtjes voor mij hadden uitgekozen. Dat hebben ze goed gedaan, haha! Mijn broer en zijn vriendin gingen ook mee eten ’s avonds. Ze waren vlug de honden gaan halen bij hun thuis en zijn we met ze gaan wandelen samen met Jutah.

Het fleecedeken van gisteren werd meteen goed gekeurd de dag erna! Het was ook nog een dag waar ik eens lekker lang kon uitslapen. Blijkbaar ben ik niet de enigste die goed heeft uitgeslapen. Ook al is Jutah degene die iedere dag lang uitslaapt!

Vrijdagochtend ben ik weer gaan werken, de laatste dag van het jaar! In de namiddag stapte ik dus meteen op de trein richting Sam aangezien deze avond mijn kerstcadeau ging plaats vinden! Lord of The Rings in Concert! Ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten aangezien ik er nog nooit naartoe was geweest. Maar het was echt prachtig! Kippenvel gehad op verschillende momenten en ik heb er heel hard van genoten.

Het laatste cadeautje van de feestdagen kreeg ik zaterdagmiddag van de ouders van Sam. Ik had geen idee wat er in de doos zou kunnen zitten tot dat ik het begon te ruiken … Een doos met wel 9 (!) bruisballen van de Lush. Yasssssss. Echt een geweldig cadeau aangezien ik een mega fan ben wan hun producten! Bij Sam zijn thuis hebben ze ook een kat, Fiby, en ’s avonds kwam ze dichten tegen me zitten iets wat ze tot nu toe nog nooit had gedaan. Oudejaarsavond hebben Sam en ik samen gevierd met weer veel te veel eten. Maar om half 12 gingen we even naar wat van zijn vrienden toe om samen af te tellen. Zij gingen daarna nog naar het Godshuis om te fuiven terwijl wij terug naar huis gingen 🙂

Zondagmiddag ging ik naar huis om Nieuwjaar te vieren en bleef Sam in Sint-Laureins om bij hem Nieuwjaar te vieren (amai, klinkt zo dramatisch). Op de trein ben ik erin geslaagd om een hoofdstuk te markeren. De cursus bestaat alleen maar uit artikels en wordt op den duur enorm saai, maar ik heb nog 2 hoofdstukken te gaan! ’s Avonds hadden we weeral te veel gegeten. Ik ga blij zijn als die dagen voorbij gaan, want anders ga ik niet meer in mijn kleren geraken. Voor het dessert hadden we nog een spelletje ‘Wie is de Mol’ gespeeld. Eigenlijk wel een leuk spel en deze keer was ik de mol en had ik gewonnen. Maar om half 10 zat ik helemaal klaar in de zetel aangezien het nieuwe seizoen van Sherlock ging beginnen. Hier heb ik letterlijk jaren op gewacht en ik was er helemaal klaar voor! Natuurlijk ga ik hier geen spoilers zetten (als er mensen zijn die dit lezen en naar Sherlock kijken), maar het was weer een ontzettend goede aflevering! Het perfecte begin van 2017 😀

Wat hebben jullie gedaan met Nieuwjaar?

Tine ❤

Advertenties