BODY SHOP FIJIAN WATER LOTUS

Body lotion en parfum … Twee dingen waar je volgens mij niet genoeg van kan hebben (oké, misschien zijn vijftig verschillende soorten wat te veel). Wanneer deze twee dan nog eens hetzelfde zijn, is het perfect om ze te combineren. Het is verzekerd dat je de hele dag lekker ruikt!

_DSC4551

Deze collectie kwam twee jaar geleden uit in de Body Shop. Niet alleen bestaat het uit een body lotion en eau de toilette, maar ook uit een body butter, douchegel, fragrance mist en parfumolie. Heel veel dus!

Het is een zachte, tropische geur. In het parfum zitten noten zoals waterlotusbloem, rozen, mandarijn en zilte zeelucht. Dit zorgt ervoor dat het zowel zoet als zelfs zout ruikt. Het flesje is van een kleiner formaat waardoor het gemakkelijk is om mee te nemen, want de geur blijft niet de hele dag hangen. Te koop in de Body Shop voor €13,50 in de webshop.

De Body Lotion is dus perfect combineerbaar met het parfum. Het zorgt ervoor dat de geur compleet tot zijn recht komt. De fles heeft een pompje waardoor het veel gemakkelijker is om aan te brengen. De body butters zijn natuurlijk het bekendste van deze winkelketen, maar de body lotions werken net zo goed! Te koop in de Body Shop voor €7,00 in de webshop.

Tine ❤

Advertenties